top of page

Testimonia

Kyra is so authentic and manages to always bring me back to my core no matter how imbalanced I might feel. I have been inspired by her tender yet fierce strength and open, receptive heart. I have always felt seen in such a loving and profound way. Kyra gently reminds one to love and live oneself and one‘s own gifts more tightly and fully. 

Anna

De 1-op-1 sessies en de trainingen die ik bij Kyra volg en heb gevolgd zijn prachtig, mooi, bijzonder, en liefdevol. Ik gun iedereen deze ervaringen, want alles wat ik hier ontdekt heb over mijzelf en mijzelf tot de ander werpt vandaag de dag nog steeds zijn vruchten af.

Lina

Mijn leven heeft meer diepgang gekregen op een bijzonder niveau. Kyra sluit volledig aan bij jouw proces, zij voelt/weet precies wat zij je kan geven zodat jij verder kan groeien. Kyra staat voor wat ze zegt en geeft haar puurste aandacht en bewustzijn aan je. Ze laat je op je gemak voelen en creëert een veilige plek waarin jij alles mag, en daardoor kan ervaren.

Sanne J.

Kyra heeft voor mij een buitengewone ervaring gecreëerd die ik diep in mijn ziel voel.
Haar begeleiding is werkelijk goddelijk en ik beschouw mezelf als gezegend dat ik de kans heb gehad om haar te leren kennen. Haar authentieke 'zijn' straalt puurheid, zielsverbinding en eerlijkheid uit. Ze benadert alles met een zachte en warme, maar tegelijkertijd eerlijke en oprechte aanpak, waardoor ik me tijdens de energietraining en 1-op-1 sessies volledig op mijn gemak voel.
Kyra's aanwezigheid en wijsheid hebben een diepgaande impact op me gehad, waardoor ik op een dieper niveau heb kunnen ontdekken en groeien.
Ik ben haar enorm dankbaar voor deze bijzondere reis die ik met haar heb mogen ervaren, en ik blijf mijn reis met haar voortzetten, omdat ik weet dat er nog zoveel meer te ontdekken valt.
Kyra is een unieke gids en ik kan haar niet genoeg aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar diepe transformatie en persoonlijke groei.

Fatima

Na mijn training bij Kyra heeft mijn gevoeligheid voor energie richting gekregen. In een sneltreinvaart leerde ik hoe energie bij mij werkt dankzij de open houding van Kyra. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen handschrift kon ontwikkelen. Kyra gaat uit van jouw essentie (niet van die van de geijkte methodes). Dat ze binnen de groep ruimte weet te bieden voor je eigen tempo hierin, is uniek. De 1-1 sessies bij Kyra raken elke keer de kern. Helemaal als je ze na een paar maanden terugluistert. De onbewuste delen die naar boven kwamen tijdens de sessie zijn dan opeens zó duidelijk. Het is heel verfrissend om richting te krijgen vanuit je essentie in plaats van uit je mind of emotie. De groepsbelangen zijn een super leuke en laagdrempelige manier om anderen kennis te laten maken met wat jij zelf bij Kyra aan het ontwikkelen bent.

Kim

Sinds ik Kyra heb ontmoet, heb ik bevestiging/antwoord gekregen op onzekerheden/vragen over de energetische wereld. Zij neemt de onzichtbare wereld zo helder waar en als zij dat aan mij terug geeft, ontstaat er een verdieping van mijn eigen waarneming/ervaring. Kyra is zacht, helder, soms uitbundig van plezier, zonder oordeel en lief. En met die energie communiceert zij. Ik heb voor deze training gekozen, omdat ik niet een bepaalde skill wilde leren. Ik wilde mijn eigen energie systeem beter leren kennen, mijn unieke manier van werken ontdekken en mijn gronding verdiepen. Kyra begeleidt je op jouw eigen unieke pad.

Tessa

In de Energietraining van Kyra leer je niet alleen meer over energie en werken met energie in je eigen tempo op een manier die bij jou past, je leert ook jouw eigen handschrift ontdekken en hoe je dichter bij jouw essentie komt. In een fijne omgeving, en op een nuchtere en authentieke manier, begeleidt ze de groep terwijl er daarbinnen voldoende ruimte is voor een persoonlijke ondersteuning per individu. De training van Kyra was alles wat ik ervan hoopte en nog veel meer. Het was een cadeautje aan mezelf en oprecht een van de mooiste cadeaus die ik mezelf heb gegeven :) De 1-op-1 sessies van Kyra bieden de ruimte om verder op specifieke thema's in te gaan en handvatten die je helpen om nóg meer in je eigen kracht te staan. Voor mij hebben zowel de training als de 1-op-1 sessies tot nu toe voor een grote verandering gezorgd in hoe ik naar de wereld kijk, met energie omga en de manier waarop ik naar mijn lichaam luister. Ik blijf dan ook zeker bij Kyra terugkomen voor 1-op-1 sessies en vervolgtrainingen.

Anouk

Via via ben ik bij Kyra terecht gekomen met een 1-op-1 sessie. Fijne sessie waarin zij precies aantipte waar ik al langer tegenaan liep. Fijne bevestiging op punten waar ik mee werkte. Vanuit daar ben ik ook met haar energietraining gestart. Hier heb ik een basis opgebouwd waar ik graag mee verder ga en dus ook haar vervolgtraining ga volgen. De lessen zijn goed opgebouwd. Er zit een kern in en de invulling wordt ook samen met de groep besproken, zodat de les past bij de behoeftes van de groep. Kyra is een prettig persoon om mee te werken. Rustig, duidelijk en ook een dosis vol humor. Hierdoor houdt alles zijn luchtigheid en is het praktisch.

Tina

Ik heb de energietraining als verruimend ervaren waarin het oefenen en het ervaren, centraal stond. De 1-op-1 sessie had een verdiepend en helend effect op mijn ontwikkeling. Enkel de ‘presence’ van Kyra had al een effect op de kwaliteit van aanwezigheid van de ander en de groep. Kyra heb ik ervaren als een wijs persoon met een zuiver hart en een heldere stem die blokkades gemakkelijk opspoort en ondersteunt in het proces van ‘loslaten’.

Jantien

Zo treffend weet Kyra mij te verrijken met diepe inzichten aangaande mijn leven/ vroegste jeugd. Op afstand of in fysieke aanwezigheid, precies wat je nodig hebt. Kyra is bijzonder helder, persoonlijk, direct, integer en liefdevol. Ze legt de vinger op essenties die gezien en geheeld moeten worden en begeleidt je daarin. De werkelijke stappen zet je zelf.

Marjan

De energietraining is voor mij een groot omslagpunt geweest! Al langere tijd gaf ik energetische sessies en healings, maar ik voelde ook dat ik erop leeg liep. Dat er ‘iets’ niet klopte. Het traject met Kyra heeft er niet alleen voor gezorgd dat mijn sessies effectiever werden (door minder te doen, behaalde ik ineens veel meer resultaat), maar vooral dat ze vanuit mij beginnen. En dat geldt niet alleen voor het werk dat ik doe, maar voor alles in mijn leven. Er zijn zoveel methoden en technieken out there, maar in deze training wordt echt een stukje fundament gelegd. Dus waar je ook staat in het werken met energie, het traject en het werken met Kyra kan ik aan iedereen aanbevelen!

Lion, Energietraining

Ik kom al een lange tijd bij Kyra, zowel voor 1-op-1 sessies als voor trainingen. Zij is een continuïteit geweest door een turbulente en transformerende aantal jaren. Al met al heb ik geleerd om steeds dichter bij mijzelf te mogen staan. Steeds verder terug te gaan naar de kern van wie ik nou echt ben. En dat proces is nog steeds gaande. De 1 op 1 sessies zijn fijn omdat er gewoon mega veel gedaan wordt in een korte tijd. De trainingen zijn fijn om, naast voortgang, ook dat stukje 'community' te ervaren en om door je proces te gaan met anderen. Kyra heeft zelf duidelijk ook door veel heengewerkt, waardoor zij is waar ze nu is. Ze is heel puur / zuiver. En heel 'normaal' (niet zweverig). Ze blijft maar groeien ook zelf. Dat is leuk om te zien en om te ervaren, maar ook een heel goed teken denk ik voor iemand die dit werk doet

J., Energietraining

Ik ga al een tijdje naar Kyra toe voor 1-op-1 sessies en dat helpt me enorm om meer in mijn lichaam te komen en mijn eigen energie in (en om) m'n lichaam heen te voelen. Ik kom er altijd rustiger vandaan. Soms omdat Kyra bepaalde vraagstukken die ik heb, helder duidt, en het voor mij daardoor duidelijker wordt. Andere keren omdat ik me fysiek meer ontspannen voel. Ik was in eerste instantie wat sceptisch over het volgen van een hele training, want: "ik hoef niet per se zelf met energie te werken of daar iets mee te doen." Maar ik ben heel blij dat ik het toch heb gedaan. Ik heb veel gehad aan het leren aarden, in je lichaam komen, je eigen energie en ook de energie van anderen (leren) voelen. Al hoefde dat laatste eerst niet van mij haha, ik voel zelf al genoeg vond ik, maar het heeft toch een meerwaarde omdat je zo ook leert dat niet alles wat je voelt van jou is. Ik vond de deelnemers in de groep trouwens ook fijn en gezellig, waardoor het ook gewoon echt leuke avonden waren. En tot slot: Kyra is altijd zo positief, lief en vrolijk en weet - door mij soms bestempeld als - zweverige dingen, nuchter en simpel te brengen.

Sanne L., Energietraining

Ik ben Kyra super dankbaar dat ze mij afgelopen zomer vrijblijvend het voorstel heeft gedaan om een tweede keer mee te doen aan deze training. Ondanks mijn eerste twijfel en zekere scepsis over de groepsdynamiek en -energie, is dit zo'n waardevolle en unieke ervaring geweest dat ik hem niet had willen missen. Ook al was het fundament hetzelfde, door de training voor de tweede keer te doorlopen met een andere groep op een andere plek, vielen alle stukjes van de puzzel die ik vorig jaar tijdens de training nog niet zag of had, nu wél op zijn plek. Doordat ik enerzijds wist wat er ging komen, kon ik meer ontspannen, vertrouwen en verdiepen in de oefeningen en doordat ik anderzijds geconfronteerd werd met een totaal andere setting, werd ik uitgedaagd om tegelijkertijd steviger te gaan staan, los te laten en verder te reiken. Door de opbouw van wekelijks naar maandelijkse sessies, en van individueel naar veel duo- en groepswerk tijdens de sessies en vooral ook daarbuiten, ontstond er een stevige basis om mee te experimenteren en vooral ook mee te zijn. Zoals Kyra onze groep van ogenschijnlijk los zand middels een ongecompliceerde doch pittige energetische wervelwind van meditaties, oefeningen, uitwisseling en reflectie wist om te vormen tot vruchtbare grond waar kwetsbaarheid, emotie, eigenheid, groei, plezier én zelfs de nodig humor oorspronkelijk konden bloeien, leerde me hoe belangrijk het is ontvankelijk te zijn én te blijven, hoe indrukwekkend de kracht van synergie kan zijn en hoe fantastisch het is dat Kyra dit voor ieder die wil en ready is mogelijk maakt. Met andere woorden, ik kan niet wachten tot de volgende training!

Suzanne, Energietraining

Kyra heeft een no nonsens en liefdevolle aanpak. Ze weet precies wat jij en de groep nodig heeft, geen wonder dat ik steeds bij haar blijf terug komen! Tijdens de training is ze krachtig en inspirerend. Ik blijf mij maar verbazen wat ze allemaal in petto heeft, zonder dat het zweverig is. De training heeft mij geleerd om dieper te zakken in mijn zijn, meer te verzachten in mijn systeem en vooral over te kunnen gaan in overgave. Deze training laat je goed zien dat alles een proces is en Kyra leert je hier op te vertrouwen. Dit was mijn eerste training bij Kyra maar zeker niet de laatste!

Rochelle, Energietraining

Het werk van Kyra als coach inspireert mij enorm. De 1-op-1 sessies zijn open, diep en verbindend. Ik krijg mooie inzichten en dat is super waardevol voor mij.

Ik vind het bijzonder prettig met hoeveel aandacht, geduld en liefde Kyra coacht. Je voelt je gelijk welkom en thuis.

Edwin

In de Energietraining voor professionals was niet alleen wát er wordt behandeld heel waardevol, maar ook de manier waarop! Kyra reikt oefeningen, structuren en kennis aan, maar nodigt je tegelijkertijd uit deze echt op je eigen, authentieke manier te verkennen en in te zetten. Door Kyra haar eerlijke / confronterende en oordeelloze begeleiding werd ik uitgenodigd in mijn persoonlijke (en daarmee professionele) ontwikkeling, ben ik steviger gaan staan, heb ik nieuwe mogelijkheden in mijn werk verkend, is mijn bewustzijn rondom energie vergroot en heb ik een scala aan oefeningen waar ik altijd op terug kan grijpen. Heel veel dank

Ista, Energietraining

“Wat Kyra uitstraalt aan helderheid en kracht nodigde mij en de andere deelnemers uit om dit (nog meer) in onszelf te activeren wat een heel krachtig veld maakte, waarin precies ‘te vinden’ was wat nodig was.”

Sara, Groepsheling Event

Ik heb bij Kyra een afspraak gemaakt voor een reading omdat ik behoefte had aan verheldering en verdieping na een periode van emotionele verandering en groei. Ik was verbaasd over hoe goed Kyra met woorden de reading wist te visualiseren. Heel nuchter, oprecht en helder. Na de reading voel ik meer rust, alsof puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen en ik ben zeker van plan opvolging aan de sessie te geven. Ik ben heel blij dat de goedlachse Kyra op mijn pad is gekomen!

Laura

Ik vond deze sessie heel intens, mooi en interessant – veel herkenning, gevoel, inzichten en emoties. Erna voelde ik mij een stuk lichter en meer in balans/ geaard. Best spannend, maar Kyra heeft iets waardoor ik haar meteen vertrouwde.  Ik heb er later nog vaak aan teruggedacht.

Heleen

Kyra is een fantastisch mens en een eerlijke healer. Een behandeling met een gedetailleerde aanpak. Zorgzaam, liefdevol en super productief. 

De manier waarop controle vragen gesteld wordt en je bewust bij het proces bent (voelbaar) zorgt voor veel vertrouwen en inzicht in het proces. Ik ben enorm verlicht weggegaan

Rakesh

Super spontaan begon ik aan het traject Energiewerk voor professionals. Ik ben geen professional. Ik wil niet eens werken met andere mensen! Maar ik voelde dat het iets voor mij zou betekenen.En wat een reis! Het is alsof de bal is gaan rollen. Ik heb mijn weg gevonden in meditatie. Mijn weg in ontwikkeling.In de een op een sessie voelde ik me zo gezien. En heb ik zeker een groot trauma aangeraakt. Ook al weet ik nu dat ik niet alles gehoord hebt wat je wilde zeggen. Misschien was er nog geen ruimte. Naderhand voelde ik me zo licht als toen ik kind was. Ik voelde de zon door mij schijnen. Zo licht en zo vrolijk.En nog steeds lijken er steeds meer lichtjes aan te gaan. Soms val ik zomaar (nou ja zomaar;met veel pijnlijke erkenning) door een trauma heen en zie ik de andere kant.Het voelde echt als het volgende zetje, iets dat weer verder in beweging werd gebracht. En het is niet allemaal mooi en liefde maar ook huilen en boosheid. Maar het is leven! Ik ben super blij met wat er is aan gegaan. En vraag me zelfs af waarom ik zo stellig ‘wist’ dat ik niet met andere mensen en hun trauma’s wilde werken.

Hiske, Energietraining

In het najaar van 2021 heb ik de energie training voor professionals gevolgd bij Kyra.

Mijn doel was het verruimen van mijn eigen bewustzijn en mijn gevoel en energie beter kunnen inzetten in mijn dagelijkse leven.

Vanaf de eerste ontmoeting was er een enorm fijne energie voelbaar in de groep. Kyra zorgt ervoor dat deze energie zo verdeeld wordt dat dit past voor elke deelnemer.

Kyra zorgt voor een goede balans tussen de theorie en het zelf ervaren en oefenen in de praktijk. Met elke les een diepgaande geleide meditatie , die je dagelijks thuis verder oefent.

Ik heb mezelf echt zien en voelen groeien, het beoefenen van energie op verschillende manier individueel en met de groep was een enorme openbaring en hierin zag je de groep echt wekelijks een groei doormaken met elkaar. Er is veel ruimte voor het delen van je eigen ervaringen en aandachtspunten, dit maakt het heel vertrouwd en ook leerzaam. En hiermee krijg je ook echt de mogelijkheid om jezelf te verruimen in je bewustzijn.

Ik gebruik de dingen die ik geleerd heb uit de training nog dagelijks, het is echt een mooie investering en cadeau aan jezelf.

Dank je wel lieve Kyra.

Stephanie, Energietraining

Kyra is niet voor niets iemand bij wie ik blijf terugkomen. Ze werkt vanuit liefde en vanuit hetgeen waarvan zij wéét dat het belangrijkste is. Geen andere belangen zijn involved, dan het helpen van de ander in de meest pure essentie. Kyr is liefdevol, geduldig, oordeelloos, eerlijk en ontzettend goed in hetgeen ze doet. Kyra’s sessies en trainingen hebben er, amongst a lot of other things, voor gezorgd dat ik beter naar mijn eigen behoeften ben gaan luisteren.

Lotte

Toen ik bij Kyra kwam zat ik vast in bepaalde patronen waar ik uit wilde. Door haar energiewerk werden onbelichte elementen van mijn 'zijn' belicht, waardoor er weer beweging is ontstaan. Ik merk dat haar energiewerk een heel aards effect op mij heeft en ben benieuwd waar deze nieuwe ontwikkeling mij naartoe brengt!

Niels

Kyra is een heel bijzonder persoon, die haar werk met enorm veel liefde, zorg en aandacht uitvoert. Een training bij haar volgen, of een 1-op-1 sessie bij haar boeken kan niet anders dan een verrijking zijn, en is een cadeau aan jezelf! Van harte aanbevolen.

Lauri, Energietraining

Kyra is een geduldig, oprecht en nuchter persoon. Ik heb ontzettend veel respect voor hoe ze tot dit bewustzijn gekomen is en ik ben blij dat ze dat kan delen.

Marius

Kyra is mijn Energiecoach, maar diep van binnen voel ik dat zij mijn spiritueel leraar is. In onze sessies gaan we op ontdekkingsreis naar innerlijke energiestromen die mij niet meer dienen. Kyra ondersteunt mij in het helen en versterken van mijn zielswezen op dieper niveau en leert mij (nog steeds) hoe mijn energetisch systeem en zelfhelend vermogen werkt.

Olga

De energietraining die ik bij Kyra volgde, voelde voor mij heel fijn, omdat Kyra buiten de lijntjes kleurt. Ja, uit je comfortzone. Ja, opschudding. Maar ook in een veilige omgeving en in een groepsproces. Als je het hele proces durft te vertrouwen, durft te voelen, dan gebeuren er wonderlijke dingen. Voor mij is er een hele nieuwe wereld open gegaan: wow!

Kyra stemt zich af op je eigen behoefte en/of die van de groep en geeft op een liefdevolle, warme en eerlijke manier aan je terug wat zij waarneemt. Niet voorgelezen uit 'het' boekje en vanuit 'hoe het hoort', maar je gaat wel met kennis en vaardigheden de deur uit waar je echt mee kan zijn. Open staan voor een nieuwe manier van leren, leren door direct te ervaren en eigen te kunnen maken. Dat is hetgene waarom ik graag bij Kyra kom en blijf komen :)

Carmen, Energietraining

bottom of page