top of page
energietraining Amsterdam Healing opleiding Energy healing course Meditatie cursus Meditation course Amsterdam Healing healer

Vijfde editie van

de transformerende no-nonsense energietraining voor de oprechte zoeker

Voel je aan alles dat je de antwoorden voorbij het cognitieve en emotionele moet gaan zoeken? Dat het tijd is om vanuit verbinding met je werkelijke 'zijn

en volledige potentie te gaan leven? Om jouw unieke krachten te ontwikkelen? Om diep verbonden met jezelf te zijn en tegelijkertijd met God of de Bron? Om diep in de energetische wereld te stappen, maar zonder spiritueel gezwam of zweverig te zijn?

Let me show you the way

Kyra heeft een no nonsens en liefdevolle aanpak. Ze weet precies wat jij en de groep nodig heeft, geen wonder dat ik steeds bij haar blijf terug komen! Tijdens de training is ze krachtig en inspirerend. Ik blijf mij maar verbazen wat ze allemaal in petto heeft, zonder dat het zweverig is. De training heeft mij geleerd om dieper te zakken in mijn zijn, meer te verzachten in mijn systeem en vooral over te kunnen gaan in overgave. Deze training laat je goed zien dat alles een proces is en Kyra leert je hier op te vertrouwen. Dit was mijn eerste training bij Kyra maar zeker niet de laatste!

Rochelle

Kyra, De Nieuwe Stem, extra-4.jpg
Energiewerker lichtwerker healing reading opleiding training cursus Energietraining Amsterdam Framed by Fran

Ontdek en groei in jouw unieke waarneming van de energetische wereld

Dankzij de intensieve en persoonlijke liefdevolle no-nonsense begeleiding ga je door een grote transformatie waarbij je je op je eigen manier thuis begint te voelen in de energetische wereld. Je leert te vertrouwen op jouw waarneming en eigen proces.

Na deze training zal jij:

Meer verbonden zijn met je werkelijke 'zijn'

Meer vanuit vertrouwen, intuitie en overgave leven

Energie op jouw eigen manier kunnen waarnemen via helder-weten/-zien/-voelen/-horen en/of -ruiken.

Healings kunnen geven aan anderen en jezelf

Kyra heeft voor mij een buitengewone ervaring gecreëerd die ik diep in mijn ziel voel.
Haar begeleiding is werkelijk goddelijk en ik beschouw mezelf als gezegend dat ik de kans heb gehad om haar te leren kennen. Haar authentieke 'zijn' straalt puurheid, zielsverbinding en eerlijkheid uit. Ze benadert alles met een zachte en warme, maar tegelijkertijd eerlijke en oprechte aanpak, waardoor ik me tijdens de energietraining en 1-op-1 sessies volledig op mijn gemak voel.
Kyra's aanwezigheid en wijsheid hebben een diepgaande impact op me gehad, waardoor ik op een dieper niveau heb kunnen ontdekken en groeien.
Ik ben haar enorm dankbaar voor deze bijzondere reis die ik met haar heb mogen ervaren, en ik blijf mijn reis met haar voortzetten, omdat ik weet dat er nog zoveel meer te ontdekken valt.
Kyra is een unieke gids en ik kan haar niet genoeg aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar diepe transformatie en persoonlijke groei.

Fatima, Voeding & Fitness Coach

Ik heb de energietraining als verruimend ervaren waarin het oefenen en het ervaren, centraal stond. De 1-op-1 sessie had een verdiepend en helend effect op mijn ontwikkeling. Enkel de ‘presence’ van Kyra had al een effect op de kwaliteit van aanwezigheid van de ander en de groep. Kyra heb ik ervaren als een wijs persoon met een zuiver hart en een heldere stem die blokkades gemakkelijk opspoort en ondersteunt in het proces van ‘loslaten’.

Jantien, Coach

Sinds ik Kyra heb ontmoet, heb ik bevestiging/antwoord gekregen op onzekerheden/vragen over de energetische wereld. Zij neemt de onzichtbare wereld zo helder waar en als zij dat aan mij terug geeft, ontstaat er een verdieping van mijn eigen waarneming/ervaring. Kyra is zacht, helder, soms uitbundig van plezier, zonder oordeel en lief. En met die energie communiceert zij. Ik heb voor deze training gekozen, omdat ik niet een bepaalde skill wilde leren. Ik wilde mijn eigen energie systeem beter leren kennen, mijn unieke manier van werken ontdekken en mijn gronding verdiepen. Kyra begeleidt je op jouw eigen unieke pad.

Tessa, Holistisch Fysiotherapeut

Energy healing training amsterdam holistische training amsterdam holistische opleiding energie opleiding meditatie training Amsterdam FramedbyFran

Leer te leven vanuit vertrouwen, helderheid en overgave

In de loop van de training zal je steeds dieper leren zakken in jezelf en meer verbonden raken met jezelf en God of de Bron. Waardoor er steeds meer sluiers wegvallen en je steeds meer thuis in de eenvoud van het leven komt.

Na mijn training bij Kyra heeft mijn gevoeligheid voor energie richting gekregen. In een sneltreinvaart leerde ik hoe energie bij mij werkt dankzij de open houding van Kyra. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen handschrift kon ontwikkelen. Kyra gaat uit van jouw essentie (niet van die van de geijkte methodes). Dat ze binnen de groep ruimte weet te bieden voor je eigen tempo hierin, is uniek. De 1-1 sessies bij Kyra raken elke keer de kern. Helemaal als je ze na een paar maanden terugluistert. De onbewuste delen die naar boven kwamen tijdens de sessie zijn dan opeens zó duidelijk. Het is heel verfrissend om richting te krijgen vanuit je essentie in plaats van uit je mind of emotie. De groepssessies zijn een super leuke en laagdrempelige manier om anderen kennis te laten maken met wat jij zelf bij Kyra aan het ontwikkelen bent.

Kim, Eigenaar Lena's Choise

Via via ben ik bij Kyra terecht gekomen met een 1-op-1 sessie. Fijne sessie waarin zij precies aantipte waar ik al langer tegenaan liep. Fijne bevestiging op punten waar ik mee werkte. Vanuit daar ben ik ook met haar energietraining gestart. Hier heb ik een basis opgebouwd waar ik graag mee verder ga en dus ook haar vervolgtraining ga volgen. De lessen zijn goed opgebouwd. Er zit een kern in en de invulling wordt ook samen met de groep besproken, zodat de les past bij de behoeftes van de groep. Kyra is een prettig persoon om mee te werken. Rustig, duidelijk en ook een dosis vol humor. Hierdoor houdt alles zijn luchtigheid en is het praktisch.

Tina

In de Energietraining van Kyra leer je niet alleen meer over energie en werken met energie in je eigen tempo op een manier die bij jou past, je leert ook jouw eigen handschrift ontdekken en hoe je dichter bij jouw essentie komt. In een fijne omgeving, en op een nuchtere en authentieke manier, begeleidt ze de groep terwijl er daarbinnen voldoende ruimte is voor een persoonlijke ondersteuning per individu. De training van Kyra was alles wat ik ervan hoopte en nog veel meer. Het was een cadeautje aan mezelf en oprecht een van de mooiste cadeaus die ik mezelf heb gegeven :) De 1-op-1 sessies van Kyra bieden de ruimte om verder op specifieke thema's in te gaan en handvatten die je helpen om nóg meer in je eigen kracht te staan. Voor mij hebben zowel de training als de 1-op-1 sessies tot nu toe voor een grote verandering gezorgd in hoe ik naar de wereld kijk, met energie omga en de manier waarop ik naar mijn lichaam luister. Ik blijf dan ook zeker bij Kyra terugkomen voor 1-op-1 sessies en vervolgtrainingen.

Anouk, Copywriter

Inhoud

Meditatie

Tijdens krachtige begeleide meditaties krijg je persoonlijke aanwijzingen over jouw energetische systeem. Je leert o.a. uit te lijnen en energetische structuren te ervaren afgestemd op jouw unieke systeem, om zo zuiverder en vollediger informatie te kunnen ontvangen en helen.

Energiesystemen & structuren

Je ontdekt verschillende energetische systemen en structuren om zo meer helderheid te krijgen over alle energetische informatie. Om het vervolgens allemaal los te laten zodat jij vanuit jouw zuivere vorm kan gaan werken.

Spirituele onderwerpen

De geestelijke, energetische en spirituele wereld is zowel zeer complex, als zeer eenvoudig. De nadruk ligt altijd op de eenvoud, maar ook zal de andere kant belicht worden. Onderwerpen als relatie met God/de Bron, entiteiten, dimensies, blauwdruk, waar partnerschap zullen op niet zweverige manier aan bod komen.

Jezelf & de ander helen

Tijdens en buiten de training om oefen je met verschillende helingstechnieken op jezelf en groepsleden. Na de basis gelegd te hebben ontwikkel je steeds meer om op jouw unieke manier vanuit je eigen Bron waar te nemen en te helen. Tijdens de training wordt je gekoppeld met een andere deelnemer, om zo buiten de groepssesies om meer te kunnen oefenen en verdiepen.

Q & A

Tijdens en buiten de groepssessies om is er veel ruimte voor vragen, zowel energetisch als persoonlijk. Hier wordt veel tijd aan besteedt, en zorgt voor veel inzichten en bewustzijnsverruiming in de hele groep.

Voorbeeld Groepssessie

Iedere groepssessie begint met een vragenrondje voor vragen over waar je tegenaan bent gelopen of nieuwe vragen die zijn opgekomen. Voor de eerste 5-6 groepssessies doen we een korte groepsmeditatie waarin je persoonlijk wordt geholpen met je uitlijning, zodat de energie beter en zuiverder door je heen kan stromen en je bewustzijn kan verruimen. Na een korte pauze gaan we in twee- of drietallen op elkaar oefenen tijdens het geven en het ervaren van een healing. Ook hier wordt je persoonlijk begeleid in zowel je uitlijning, verbinding met je Goddelijke Oorsprong en God/de Bron, als je heling(technieken). We sluiten af met een korte deel- en vraagronde.

Deze avonden zijn intensief en vragen veel energie, maar geven nog meer energie, verruiming en inspiratie terug!

De energietraining die ik bij Kyra volgde, voelde voor mij heel fijn, omdat Kyra buiten de lijntjes kleurt. Ja, uit je comfortzone. Ja, opschudding. Maar ook in een veilige omgeving en in een groepsproces. Als je het hele proces durft te vertrouwen, durft te voelen, dan gebeuren er wonderlijke dingen. Voor mij is er een hele nieuwe wereld open gegaan: wow!

Carmen

De energietraining is voor mij een groot omslagpunt geweest! Al langere tijd gaf ik energetische sessies en healings, maar ik voelde ook dat ik erop leeg liep. Dat er ‘iets’ niet klopte. Het traject met Kyra heeft er niet alleen voor gezorgd dat mijn sessies effectiever werden (door minder te doen, behaalde ik ineens veel meer resultaat), maar vooral dat ze vanuit mij beginnen. En dat geldt niet alleen voor het werk dat ik doe, maar voor alles in mijn leven. Er zijn zoveel methoden en technieken out there, maar in deze training wordt echt een stukje fundament gelegd. Dus waar je ook staat in het werken met energie, het traject en het werken met Kyra kan ik aan iedereen aanbevelen!

Lion, Human Design & Energy work

Kyra was zoals altijd puur, integer, onomwonden, compassie- en liefdevol in haar begeleiding. Ze kwam met een plan en planning maar liet altijd genoeg ruimte aan de groep om deze naar eigen inzicht en behoeftes in te vullen. Het voelde georganiseerd en tegelijkertijd heerlijk organisch aan. Daarbij begeleidt Kyra alsof ze zonder oordeel je zijn/kunnen op waarde schat, terwijl ze je ook onverbloemd terecht het zetje geeft om door te pakken wanneer je dat nodig hebt, fijn! Tenslotte is het heel fijn dat bij Kyra alles bespreekbaar is en dat ze een bepaalde onbevangenheid weet neer te zetten die aanstekelijk werkt.

Suzanne

Kyra Vollebergh healer healing reading Amsterdam energiewerk mediteren amsterdam blauwdruk transformatie coach FramedbyFran

Over Mij

Ik ben hier om jou te helpen om vanuit je werkelijke zijn te leven. Om je in lijn te laten staan met je oorsprong of blauwdruk. Zodat jij vanuit jouw volledige kracht en potentie kan leven, werken en zijn. Om terug naar de eenvoud en helderheid te gaan, diep verbonden met jezelf en God of de Bron.

 

Helend, liefdevol, helder, eerlijk en confronterend, no-nonsense, aards,  en een grote glimlach zijn enkele woorden die mij en mijn werk in essentie omschrijven.

Ik voelde dat deze training iets voor mij zou betekenen. En wat een reis! Het is alsof de bal is gaan rollen. Ik heb mijn weg gevonden in meditatie. Mijn weg in ontwikkeling. In de een op een sessie voelde ik me zo gezien. En heb ik zeker een groot trauma aangeraakt. Ook al weet ik nu dat ik niet alles gehoord hebt wat je wilde zeggen. Misschien was er nog geen ruimte. Naderhand voelde ik me zo licht als toen ik kind was. Ik voelde de zon door mij schijnen. Zo licht en zo vrolijk. En nog steeds lijken er steeds meer lichtjes aan te gaan.

Hiske

In de Energietraining was niet alleen wát er wordt behandeld heel waardevol, maar ook de manier waarop! Kyra reikt oefeningen, structuren en kennis aan, maar nodigt je tegelijkertijd uit deze echt op je eigen, authentieke manier te verkennen en in te zetten. Door Kyra haar eerlijke / confronterende en oordeelloze begeleiding werd ik uitgenodigd in mijn persoonlijke (en daarmee professionele) ontwikkeling, ben ik steviger gaan staan, heb ik nieuwe mogelijkheden in mijn werk verkend, is mijn bewustzijn rondom energie vergroot en heb ik een scala aan oefeningen waar ik altijd op terug kan grijpen. Heel veel dank

Ista

Ik heb mezelf echt zien en voelen groeien, het beoefenen van energie op verschillende manier individueel en met de groep was een enorme openbaring en hierin zag je de groep echt wekelijks een groei doormaken met elkaar. Er is veel ruimte voor het delen van je eigen ervaringen en aandachtspunten, dit maakt het heel vertrouwd en ook leerzaam. En hiermee krijg je ook echt de mogelijkheid om jezelf te verruimen in je bewustzijn. Ik gebruik de dingen die ik geleerd heb uit de training nog dagelijks, het is echt een mooie investering en cadeau aan jezelf.

Stephanie

Begeleiding

Live Groepssessies

Over 6 maanden verspreid ontmoeten we elkaar in 11 waardevolle live groepssessies.

Practicum

Naast de groepstrainingen zal je met een andere trainee wekelijks oefenen live of op afstand

1-op-1 sessie

Deze diephelende en inzichtelijke sessie zorgt ervoor dat de transformatie nog sneller gaat en je helder weet wat de training voor je kan betekenen.

Bonus 1

Gratis toegang tot het Online Energy Meditation Program met zeer krachtige energetische medities t.w.v. 77 euro

Persoonlijke Begeleiding

Tijdens de gehele duur van de training krijg je persoonlijke begeleiding en is er ruimte voor vragen en extra (kleine) helingen

Bonus 2

Tijdens de gehele periode van de energietraining krijg je gratis toegang tot de live groepsheling events.

Data & 1-op-1sessie

De energietraining is op maandagavonden van 19:30 uur tot 21:30 uur

in Rumah (Amsterdam Noord) op de volgende data:

Maandag 25 september 2023

Maandag 2 oktober 2023

Maandag 9 oktober 2023

Maandag 16 oktober 2023

Maandag 30 oktober 2023

Maandag 13 november 2023

Maandag 27 november 2023

Maandag 11 december 2023

Maandag 8 januari 2024

Maandag 29 januari 2024

Maandag 26 februari 2024

Plan hier zelf je 1-op-1 sessie in voor of tijdens de training.

Na de training vervalt dit aanbod.

F.A.Q

Mocht je twijfelen? In deze video ga ik specifieker in wat je uit de training haalt en waarom deze training juist wel of niet voor jou is.

De meest gestelde vragen: Wat als ik er niet bij kan zijn? Wat als ik nog geen enkele ervaring heb met energiewerk of juist wel ? Waarom moet ik deze energietraining volgen en niet een andere? Wat is het resultaat?

Mijn garantie - 6 maanden om je resultaten te behalen

Wat zijn mijn drijfveren voor het geven van deze training?

Inschrijflijst energietraining

Investering

€1199 incl. B.T.W.

bottom of page