top of page

Mijn Bio

Tijdens een langdurig herstel van een hersenschudding en een whiplash van 4,5 jaar, veranderde ook in deze periode mijn energetische ‘DNA’. Mijn bewustzijn verruimde zich en verschillende krachten ontvouwden zich; ik begon te worden wie ik werkelijk ben.

 

Met 10 jaar ervaring in de energetische wereld en waarin ik nog steeds een paar keer per jaar grote sprongen maak in mijn bewustzijnsverruiming, heling, helderheid en krachten,
help ik coaches, therapeuten en soulsearchers met het verruimen van hun bewustzijn, het openen en ontwikkelen van hun unieke gave(n), en hen weer verbinden met hun eigen Goddelijke Oorsprong en de verbinding met God/de Bron.
Vanuit de Goddelijke bron waaruit ik werk en de liefdevolle werkelijkheid de hierbij hoort, ontstaan in de sessies, de energietrainingen (online én live) en groepshealings, de ruimte om te worden we we werkelijk zijn.

Helend, liefdevol, helder, eerlijk en confronterend, no-nonsense, aards, en een grote glimlach zijn enkele woorden die mij en mijn werk in essentie omschrijven.

Healer Energietraining Professional online meditatie programma healing reading Amsterdam FramedbyFran
Healing kind Reading kind Energiewerk kind sterrenkind  Amsterdam FramedbyFran Energy Healing Child

Mijn Werkwijze

Ik begeleid met name mensen voor langere tijd (2-6 keer per jaar), zodat je daadwerkelijk door grote transformaties kan gaan. Je bent ook welkom voor een eenmalige sessie.

Daarnaast begeleid ik energiewerkers, lichtwerkers, holistisch therapeuten, ademwerkers, coaches, et cetera, om hen nog meer naar hun eigen oorsprong te leiden. Zodat zij nog authentieker en vanuit hun werkelijke kracht kunnen werken.

Volwassenen en kinderen vanaf 0 jaar zijn welkom.

Sessies kunnen zowel in mijn praktijken - Amsterdam Noord & West - plaatsvinden als online.

Ook worden er meerdere malen per jaar verschillende energietrainingen (online én live) aangeboden o.a. voor professionals. Heb je interesse? Schrijf je dan in op de inschrijflijst zodat je als eerste hoort wanneer de eerst volgende training is met een speciale prijs voor jou!

bottom of page