top of page
Healing reading energietraining voor professionals reike ademcoach holistisch therapeut energy healing training coaching spirituele cursus meditatie cursus amsterdam

Vierde editie van

de verdiepende transformerende no-nonsense energietraining voor professionals

Werken de aangeleerde methodieken niet meer voor jou? Voel je dat je mag verdiepen en helemaal mag gaan werken en helen vanuit jouw unieke Bron en je natuurlijke heling, zonder trucjes? Is het tijd om volledig vanuit je oorsprong of blauwdruk te leven en werken?

En om nog dieper in de energetische wereld te stappen, maar zonder spiritueel gezwam of zweverig te zijn?

Let me show you the way

De energietraining voor professionals brengt mij precies wat ik nodig heb, waar ik ook zit in mijn proces. Kyra voegt samen wat we nodig hebben als groep en speelt; stemt af; voelt fijn genoeg af hoe wij als groep dieper kunnen zakken in ons zijn. Ze loopt en beweegt mee in je eigen ontdekking van wie je werkelijk bent, dat is waardevol.

De training geeft me bedding en richting in de zee waar ik soms in verdrink. In essentie staat je manier van behandelen/healingswerk centraal, en werken we vanuit daar met dat wat zich aandient. Tegelijkertijd werkt alles in samenspel en gedijt het dieper uit op zo veel verschillende lagen, het is allesomvattend! Heel dankbaar voor!

Sanne

Kyra, De Nieuwe Stem, extra-4.jpg
healing reike ademcoach energie opleiding energy healing training healer lichtwerker transformatie coach meditation amsterdam FramedbyFran

Transformeer en word krachtiger in je werk

Door de intensieve persoonlijke begeleiding en de kleine groep, gaat de transformatie snel en diep die voelbaar is in je eigen leven en je praktijk. Ik kijk naar je hele wezen en leer je te werken puur vanuit je eigen essentie en de verbinding met God of de Bron.

Na deze training zal jij:

Meer verbonden zijn met je werkelijke 'zijn'

Vanuit een ruimer bewustzijn en een nieuw perspectief naar heling kijken

Krachtiger kunnen helen vanuit je essentie

Een diepgaande transformatie ervaren

Bij Kyra in de leer mogen zijn heeft mij op diepere lagen aangeraakt en open laten stellen voor dat wat is en mag Zijn. Open, bloot, zacht en helend. Kyra is voor mij eerlijk, liefdevol en zuiver. Zij ziet je volledig potentieel en begeleid je hier naar terug. Om vanuit daar te groeien vanuit je hart en ziel. Zonder poespas, toeters & bellen of externe invloeden. Puur van binnenuit, daar waar de antwoorden te vinden zijn. Daar waar het volledig mag ontstaan en naar buiten gebracht mag worden. Om dat wat in mij zit te laten stromen en de stroming van een ander op gang te mogen brengen. Dat zijn de mooiste uitwisselingen die ik ooit heb gehad.

Carmen

Ik had niet eerder iemand ontmoet die werkelijk zo vrij was van het zijn van ‘iemand’ en zo helder straalt vanuit haar essentie. Hierdoor begeleidt ze vanuit een heel pure, compassievolle plek. Dat zorgt ervoor dat ze ontzettend veel ruimte heeft om hierin te gidsen. 

Dit jaar startte ik de Energietraining voor Professionals bij haar. De training is voor mij een proces waarin tegelijkertijd meerdere dingen helder worden. Enerzijds het opmerken en erkennen waar ik nog vasthoud aan het zijn van ‘iemand’, aangeleerde patronen en ideeën en hoe dat zich laat voelen en zien in mijn zijn. Soms heel concreet, zoals pijn of spanning in mijn lijf, soms een heel subtiel gevoel van ‘dit is niet in lijn’. Tegelijkertijd ervaar ik tijdens de Energietraining heel direct als de ‘ik’ uit de weg is en wat zich dan opent. Dat is thuiskomen bij wie ik werkelijk ben, mijn Zijn en daarmee thuiskomen bij God.

Sara

Het is lastig de training en mijn ervaringen in woorden te vatten. Vanuit de keuze meer in mijn zijn te stappen en vervolgens te zien wat dit betekent voor mijn werk als ademcoach (en andere werkzaamheden), ben ik de Energietraining voor professionals gaan doen. Iedere bijeenkomst oefenden we, brachten we praktijk-vragen in en was er aandacht voor onze persoonlijke processes en werden meer tastbare onderwerpen, afgewisseld met energetisch werken.

Kyra is in haar begeleiding liefdevol, open en eerlijk / confronterend, zonder oordeel. Door haar aanwezigheid en oordeelloosheid was er alle ruimte je eigen manier en eigen gaven te ontdekken en ontwikkelen. Tijdens deze training ben ik steeds dichter bij mijzelf gekomen, en kan ik meer en meer verbinden met een plek in mijzelf waar ik alleen maar hoef te zijn en van waaruit ik op een authentieke manier kan werken. Ik vertrouw mijn innerlijke stem nu meer, ik kan meer voelen en waarnemen en na iedere bijeenkomst voel ik weer de verwondering over deze oneindige processes en ervaringen. En daarbij waren het ook gewoon fijne momenten waarin we met een bijzondere groep veel hebben gelachen en geleerd. Heel veel dank.

Ista

Energietraining voor professionals gevorderde energietraining ademcoach reiki professioneel holistisch therapeut amsterdam

Terug naar de helende kracht van de eenvoud en essentie

Je leert op natuurlijke wijze terug naar de eenvoud te gaan in jezelf en je leven. Om los te laten wie je wil zijn of wat je hier wil komen doen en je over geeft om te zijn en dienen vanuit je krachtige unieke werkelijke zijn. Hier ligt de magie van je leven en je werk!

Inhoud

Essentie

Hoe meer we verdiepen en dichter bij onze oorsprong komen, des te eenvoudiger, simpeler en helderder ons leven wordt. Dit reflecteert zich ook in de training. In deze training gaat het alleen nog maar puur om jouw essentie, je Goddelijke Bron, je Goddelijke Oorsprong en (weer) te verbinden met God.

Helingen

In de groepssessies werk je op elkaar vanuit je eigen werk op jouw manier. Vanuit helderheid word je persoonlijk begeleid om via kleine aanpassingen - maar die veel impact hebben -- steeds dieper vanuit je essentie te gaan werken.

Q&A

Er is veel tijd en ruimte voor vragen zowel uit de praktijk als individuele vragen op het energetische vlak. Hierdoor ontstaat helderheid en verruiming, en ontvouwt zich een waardevolle bedding.

Spirituele onderwerpen

De geestelijke, energetische en spirituele wereld is zowel zeer complex, als zeer eenvoudig. De nadruk ligt altijd op de eenvoud, maar ook zal de andere kant belicht worden. Onderwerpen als relatie met God/de Bron, entiteiten, dimensies, blauwdruk, energetische structuren, en hoe al deze dingen wel of niet toe te passen tijdens je helingen, zullen op niet zweverige manier aan bod komen.

Kyra Vollebergh healer healing Amsterdam kind healing amsterdam transformatie coach spiritueel coach chakra healing energietraining healing opleiding energie opleiding Framed by Fran

Over Mij

Ik ben hier om jou te helpen om vanuit je werkelijke zijn te leven. Om je in lijn te laten staan met je oorsprong of blauwdruk. Zodat jij vanuit jouw volledige kracht en potentie kan leven, werken en zijn. Om terug naar de eenvoud en helderheid te gaan, diep verbonden met jezelf en God of de Bron.

 

Helend, liefdevol, helder, eerlijk en confronterend, no-nonsense, aards,  en een grote glimlach zijn enkele woorden die mij en mijn werk in essentie omschrijven.

Begeleiding

Live Groepssessies

Over 7 maanden verspreid ontmoeten we elkaar in 8 diepgaande live groepssessies.

Bonus 1

Gratis toegang tot het Online Energy Meditation Program met zeer krachtige energetische meditaties t.w.v. €77

Persoonlijke Begeleiding

Tijdens de training krijg je veel persoonlijke begeleiding en ontvang je wanneer nodig kleine helingen. Ook buiten de training om ontvang je persoonlijke begeleiding.

Bonus 2

Tijdens de gehele periode van de energietraining krijg je gratis toegang tot de live groepsheling events.

Data & 1-op-1sessie

De Energietraining voor Professionals is op dinsdagochtenden van 10:00 uur tot 12:00 uur in Rumah (Amsterdam Noord) op de volgende data:

Dinsdag 26 september 2023

Dinsdag 17 oktober 2023

Dinsdag 14 november 2023

Dinsdag 12 december 2023

Dinsdag 9 januari 2024

Dinsdag 6 februari 2024

Dinsdag 5 maart 2024

Dinsdag 2 april 2024

Plan hier zelf je 1-op-1 sessie in voor of tijdens de training.

Na de training vervalt dit aanbod.

F.A.Q

Mocht je twijfelen? In deze video ga ik specifieker in wat je uit de training haalt en waarom deze training juist wel of niet voor jou is.

Inschrijflijst energietraining voor professional

Heb je interesse in de energietraining voor professionals?

Op dit moment is de training volgeboekt. Wanneer er weer een nieuw traject voor professionals worden aangeboden, kan je dat hier vinden.

Zet jezelf nu op de wachtlijst om op de hoogte te blijven van de eerst volgende training met het beste aanbod en extra bonussen.

Zet mij op de wachtlijst!

Je staat nu ingeschreven op de wachtlijst!

bottom of page