top of page
Healer Amsterdam Energy healing healing Amsterdam Transformatie coach chakra healing Amsterdam
de 1-op-1healing reading
voor volwassenen en kinderen

Je bent niet zoals anderen. Alleen cognietief, emotioneel of fysiek aan jezelf werken voelt niet compleet. Er is een ander pad. Helender. Dieper. Meer transformatie en vreugde. Lichter. Helderder. Maar ook meer verbinding met jezelf, God (niet institutioneel of religieus) of de Bron en de wereld.

 

Wil je vanuit helderheid, licht en liefde begeleid worden, maar heb je geen zin in spiritueel gezwam of zweverig te zijn?

Let me show you the way

Mijn leven heeft meer diepgang gekregen op een bijzonder niveau. Kyra sluit volledig aan bij jouw proces, zij voelt/weet precies wat zij je kan geven zodat jij verder kan groeien. Kyra staat voor wat ze zegt en geeft haar puurste aandacht en bewustzijn aan je. Ze laat je op je gemak voelen en creëert een veilige plek waarin jij alles mag, en daardoor kan ervaren.

Sanne

Kyra, De Nieuwe Stem-8.jpg
Healing Energy healing Healer Energiewerk lichtwerker Amsterdam healing reading FramedbyFran

Waarom (regelmatig) een healing ontvangen?

Door regelmatig (2 - 6 keer per jaar) een healing te ontvangen komt je transformatie in een stroomversnelling. Waarin je steeds meer verbonden bent met je ware 'zijn', en jouw unieke bijbehorende krachten, potentie, innerlijke vrede, helderheid en eenvoud die hiermee samen gaan.

Wat kan je verwachten na een of meerdere 1-op-1 sessie(s)?

Heling op geestelijk  emotioneel fysiek niveau

Helderheid Bewustzijnsverruiming

Openen van ruimtes binnenin jou

Verdieping Vernieuwing ◦ Nieuwe kracht

Eenvoud ◦ Berusting ◦ Versnelde Transformatie

Kyra, De Nieuwe Stem, extra-4.jpg
Healer Kyra Vollebergh Amsterdam Energy Healing Meditation Amsterdam Sterrenkind Nieuwetijds Kind Healing Amsterdam

Verheldering Diepe Heling Nieuwe Kracht Transformatie

Ik begeleid je terug naar je oorsprong en de Goddelijke Bron. Ik kijk naar je hele wezen en verruim & heel waar nodig. Daarnaast kan je meer helderheid krijgen op je relaties, familielijnen, werk, huis, et cetera en ook hier heling waar nodig.

Kyra is so authentic and manages to always bring me back to my core no matter how imbalanced I might feel. I have been inspired by her tender yet fierce strength and open, receptive heart. I have always felt seen in such a loving and profound way. Kyra gently reminds one to love and live oneself and one‘s own gifts more tightly and fully. 

Anna

De 1-op-1 sessies en de trainingen die ik bij Kyra volg en heb gevolgd zijn prachtig, mooi, bijzonder, en liefdevol. Ik gun iedereen deze ervaringen, want alles wat ik hier ontdekt heb over mijzelf en mijzelf tot de ander werpt vandaag de dag nog steeds zijn vruchten af.

Lina

Zo treffend weet Kyra mij te verrijken met diepe inzichten aangaande mijn leven/ vroegste jeugd. Op afstand of in fysieke aanwezigheid, precies wat je nodig hebt. Kyra is bijzonder helder, persoonlijk, direct, integer en liefdevol. Ze legt de vinger op essenties die gezien en geheeld moeten worden en begeleidt je daarin. De werkelijke stappen zet je zelf.

Marjan

Voor welke baby's en kinderen kunnen healings veel betekenis hebben?

Begeleiding voor heldere/krachtige baby's en kinderen (ook wel sterrenkinderen genoemd)

Baby's en kinderen met onduidelijk/bepaald gedrag (angsten/extreme boosheid/slecht slapen

Kinderen met autisme

Kyra, De Nieuwe Stem-8.jpg
Healing Reading kind baby Amsterdam slecht slapen angstig autisme Amsterdam FramedbyFran

Waarom een healing en reading voor je kind?

Ik kijk waar je kind op andere (minder tastbare) lagen vastloopt, heling of begeleiding kan gebruiken. Zo kan je als ouder of voor het kind zelf antwoorden krijgen op bepaald gedrag of onduidelijke angsten. Ook voor kinderen met autisme kunnen helingen veel doen. Niet om het autisme weg te halen, maar om de ongemakken binnen het kind zelf te verminderen of verzachten.

Daarnaast kijk ik wanneer nodig naar familielijnen (metname de ouders) om zo het probleem te verminderen of te helen.

Wat kan je verwachten na een of meerdere 1-op-1 sessie(s) voor je kind?

Heling op geestelijk  emotioneel fysiek niveau

Helderheid op je vraag

Minder angstig ◦ Beter slapen

Beter humeur Afname extreme aanvallen van woede

Meer ontspanning ◦ Gemakkelijker in de omgang

Heling op het hele gezin en de familielijnen

Healer transformatie coach spiritueel coach healing reading Amsterdam lichtwerk energietraining FramedbyFran

Over Mij

Ik ben hier om jou te helpen om vanuit je werkelijke zijn te leven. Om je in lijn te laten staan met je oorsprong of blauwdruk. Zodat jij vanuit jouw volledige kracht en potentie kan leven, werken en zijn. Om terug naar de eenvoud en helderheid te gaan, diep verbonden met jezelf en God of de Bron.

 

Helend, liefdevol, helder, eerlijk en confronterend, no-nonsense, aards,  en een grote glimlach zijn enkele woorden die mij en mijn werk in essentie omschrijven.

Kyra is een fantastisch mens en een eerlijke healer. Een behandeling met een gedetailleerde aanpak. Zorgzaam, liefdevol en super productief. 

De manier waarop controle vragen gesteld wordt en je bewust bij het proces bent (voelbaar) zorgt voor veel vertrouwen en inzicht in het proces. Ik ben enorm verlicht weggegaan.

Rakesh

Kyra is een heel bijzonder persoon, die haar werk met enorm veel liefde, zorg en aandacht uitvoert. Een training bij haar volgen, of een 1-op-1 sessie bij haar boeken kan niet anders dan een verrijking zijn, en is een cadeau aan jezelf! Van harte aanbevolen.

Lauri

Kyra is niet voor niets iemand bij wie ik blijf terugkomen. Ze werkt vanuit liefde en vanuit hetgeen waarvan zij wéét dat het belangrijkste is. Geen andere belangen zijn involved, dan het helpen van de ander in de meest pure essentie. Kyra is liefdevol, geduldig, oordeelloos, eerlijk en ontzettend goed in hetgeen ze doet. Kyra’s sessies en trainingen hebben er, amongst a lot of other things, voor gezorgd dat ik beter naar mijn eigen behoeften ben gaan luisteren.

Lotte

bottom of page