top of page
Meditation Amsterdam Online meditation program mediteren groepsmeditatie amsterdam
het meest all-round transformerende energetische meditatie programma

Voel je dat meditaties niet alleen maar zijn om te verstillen, maar dat ze diepe helingen en transformaties met zich mee kunnen brengen? Voel jij dat jij ook jezelf kan helen en verruimen, maar weet je niet helemaal hoe? Ontdek nu de energetische meditaties waardoor je echt leert te aarden, je bewustzijn te verruimen, jezelf te helen op verschillende lagen, en je ruimtes in jezelf te openen.

Let me show you the way

Kyra, De Nieuwe Stem, extra-4.jpg
Meditation Amsterdam Online meditation program mediteren groepsmeditatie amsterdam

Word verwonderd door de wonderschone subtiele werelden

Leer met deze krachtige meditaties verschillende energieen te laten stromen en connect met diepere lagen in jezelf. Zo kan jouw natuurlijke heling en ontwaking plaatsvinden.

Na deze meditaties zal jij:

Meer verbonden zijn met je werkelijke 'zijn'

Meer vanuit vertrouwen, intuitie en overgave leven

Zowel meer geaard zijn als verbonden met hogere energieen.

Helderheid krijgen over je eigen energetische structuren

Kyra's meditatieprogramma is een onmisbare tool om je verder te ontwikkelen in energiewerk omdat het je helpt onbekende ruimtes te openen. De meditaties zijn behapbaar ingedeeld op thema en heel duidelijk omschreven. Doordat je een keuze kunt maken tussen zowel video als audio is het geschikt voor verschillende leerstijlen/ behoeftes. Ik vond het vooral heel prettig dat de meditaties zonder muziek zijn. Ze voelen heel clean aan. De rustige, lage stem van Kyra is heel prettig om naar te luisteren.

Kim

"Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de meditatieprogramma's van Kyra werkelijk goud waard zijn. Deze programma's zijn op een fijne en doelgerichte manier opgezet. Alleen al door naar Kyra's stem te luisteren, ervaar ik iets bijzonders in mezelf. Het is een no-nonsense programma waar ik ontzettend veel aan heb gehad. Het heeft mij geholpen om dieper en intenser te gronden en om diepgaande verbindingen te maken. Eerlijk gezegd is me dat met andere meditatieprogramma's nooit eerder gelukt. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat ik dit heb ontdekt."

Fatima

Een mooi, rijk meditatieprogramma. Doordat de meditaties zo gevarieerd zijn is er altijd wel een meditatie die aansluit bij je behoefte op dat moment. De meditaties helpen je om meer in contact te komen met jezelf en je (energie) lichaam. Ik voel me beter in mijn vel en ervaar meer energie.

Säntis

Ervaar één van de krachtige meditaties uit het programma

Are you ready for the ride?

CHAKRA COLOR MEDITATION

HEALING YOURSELF | HEALING WITH COLORS
Chakra Color MeditationKyra Vollebergh
00:00 / 25:22
Chakra Color Meditation​

In this chakra meditation we work on our 7 (basic) chakras. This time we will make use of the color of each chakra. Using the colors can be quite healing and helps with re-balancing harmony.

When we have a healthy balanced energy system, we will have all the colors of the rainbow in several of our energy layers. Doing this meditation helps you to have all these colors present within you.

Overview
  • Theme | Healing Yourself

  • Duration | 25 minutes

  • Level | Intermediate

Explaining Chakra Color Meditation

Each color has its own healing qualities. To become able to let each color consciously flow through you is a huge step in the healing process. Sensing each color on different levels and with different senses will help you in awakening your own healing ability. It will develop a natural sense for which color you are dealing with, or which color you will need for healing.

Extra Support
  • Some colors will be easier than others. It will simply tell you, which one are more developed or streaming freely and which less or are more blocked.

  • Each breath is a new opportunity. Really use each new opportunity to clear the color just a little more.

  • If you have difficulties visualizing the colors, work with the sense that comes naturally to you.

  • This meditation can be quite powerful, so don't be surprised if you feel tired, sad, nauseous, etc. afterwards.

Meditation Amsterdam Online meditatie cursus mediteren groepsmeditatie amsterdam Energy healing Amsterdam

Is het tijd om je bewustzijn te verruimen en jezelf te helen?

Dit zijn niet je average meditaties. Terwijl je ze doet voel je shifts plaatsvinden. Door de vele verschillende meditaties onderverdeeld in vier thema's, kan je keer op keer verder verdiepen, verruimen en helen. Voor ieder niveau is er genoeg keuze en verreiking.

Het meditatieprogramma is zeer uitgebreid, ik heb nog steeds niet alle meditaties gedaan. In de begeleiding is de ervaring sterker, alsof ik word meegenomen. Het meditatieprogramma geeft houvast in mijn leven.

Tessa

Het meditatieprogramma ervaar ik als een krachtig hulpmiddel in het vergroten van mijn bewustzijn, het aarden en het maken van een verbinding met een hogere wijsheid. Het programma ziet er prachtig uit. Met aandacht en grote zorgvuldigheid zijn de meditaties prachtig in beeld gebracht en is het een groot kado aan jezelf om hier naar te luisteren.

Jantien

Het meditatieprogramma van Kyra is ontzettend fijn. De sessies zijn rustig en duidelijk ingesproken. Er is ruimte om in je eigen stijl de meditatie uit te voeren. Hierdoor is het mogelijk om dit op elke plek en elk moment te doen.

Tina

Inhoud

19 meditaties

Deze meditaties zijn onderverdeeld in 4 thema's: The foundation, Sparkle your life, Heaven & Earth, en Healing Yourself. Binnen ieder thema zijn er verschillende niveau's. Je kan kriskras door het programma heen en iedere meditatie doen zo vaak je wilt.

Energiesystemen & structuren

Je ontdekt verschillende energetische systemen en structuren om zo meer helderheid te krijgen over jouw energetische systeem en subtiele lichaam. Juist binnen deze structuren leer je jezelf te helen, te verruimen en door te laten stromen.

Extra hulp

Bij iedere meditatie krijg je naast de audio opname, uitleg over de meditatie en waarom deze zo waardevol is. Daarnaast krijg je altijd extra tips en trics om zo het meeste uit je meditatie te kunnen halen.

Audio's & Video's

Iedere meditatie is opgenomen met een audio file. Bij sommige meditaties zijn houdingen belangrijk. In dat geval zit er ook een video - opname bij.

Engels

De opnames en teksten in het programma zijn in het Engels.

Meditation Amsterdam Online meditatie cursus mediteren groepsmeditatie amsterdam Energy healing Amsterdam

Over Mij

Ik ben hier om jou te helpen om vanuit je werkelijke zijn te leven. Om je in lijn te laten staan met je oorsprong of blauwdruk. Zodat jij vanuit jouw volledige kracht en potentie kan leven, werken en zijn. Om terug naar de eenvoud en helderheid te gaan, diep verbonden met jezelf en God of de Bron.

 

Helend, liefdevol, helder, eerlijk en confronterend, no-nonsense, aards,  en een grote glimlach zijn enkele woorden die mij en mijn werk in essentie omschrijven.

Energy Meditation Program

19 meditaties

19 audiofiles incl. uitleg en waarom de meditatie zo waardevol is.

4 thema's

4 transformerende thema's die gezamenlijk op alle vlakken helen en verruimen.

3 niveaus

De meditaties zijn voor beginners, intermediate, en gevorderden

Energy Meditations

€ 197

197

Zeer krachtige meditaties die structuren in jouw ontwakenen

2 jaar geldig

19 krachtige energetische meditaties

Ontwaak & Open krachten en structuren in jou

Leer diep te aarden & bouw een stevig fundament in jou

Leer je eigen chakra's te helen

Leer te werken met je 7 energetische lichamen

En nog veel meer

bottom of page