top of page
energietraining Amsterdam Healing opleiding Energy healing course Meditatie cursus Meditation course Amsterdam Healing healer
Ontdek jouw goddelijke oorsprong, ontdek wie je bent.

Jouw Goddelijke Oorsprong is een krachtig transformatieprogramma dat je helpt om meer verbinding, vreugde en diep vertrouwen in jezelf te vinden. Dit is geen zweverig proces, maar een diepgaande reis naar meer bezieling, stevigheid, rust en het thuiskomen in jezelf. Je wordt begeleidt naar een leven waarin je meer straalt en geaard bent, en je meer betekenis kunt ervaren.

Let me show you the way

Kyra heeft een no nonsens en liefdevolle aanpak. Ze weet precies wat jij en de groep nodig heeft, geen wonder dat ik steeds bij haar blijf terug komen! Tijdens de training is ze krachtig en inspirerend. Ik blijf mij maar verbazen wat ze allemaal in petto heeft, zonder dat het zweverig is. De training heeft mij geleerd om dieper te zakken in mijn zijn, meer te verzachten in mijn systeem en vooral over te kunnen gaan in overgave. Deze training laat je goed zien dat alles een proces is en Kyra leert je hier op te vertrouwen. Dit was mijn eerste training bij Kyra maar zeker niet de laatste!

Rochelle

Kyra, De Nieuwe Stem, extra-4.jpg
Energiewerker lichtwerker healing reading opleiding training cursus Energietraining Amsterdam Framed by Fran

Ontdek een leven die je nooit voor mogelijk hebt gehouden

Door in je essentie te staan - terug naar je Oorsprong, kom je bij je oorspronkelijke kracht. Bij wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen. We houden ons klein, maken ons klein, gaan mee in gedachtestromingen, methodieken, overtuigingen die allemaal niet (geheel) waar zijn.

 

Wanneer we weer vanuit onze Oorsprong leven, dan leven we vanuit impuls. Op zielsniveau wetend wat en wanneer te doen. Door deze stap te maken, ga je werkelijk transformeren, groeien en in je kracht komen te staan. Verbonden met je zelf, de wereld, en met God/Sprit/ de Bron.

Kyra, De Nieuwe Stem-11.jpg

Is dit herkenbaar?

Je voelt je niet volledig thuis in je lichaam en

zweeft makkelijk.

Je voelt dat je echt hier iets komt doen, maar weet
niet precies wat.

Je voelt je niet echt verbonden met jezelf, de ander
of met God/Spirit/de Bron.

Je weet dat je gedragen en geholpen kan worden, maar zo voelt het meestal niet.

Na deze training zal jij:

Meer verbonden zijn met je werkelijke 'zijn'

Meer vanuit vertrouwen, intuitie en overgave leven

Je dieper verbonden voelen met jezelf, de wereld en God/Spirit/deBron

Helderheid hebben over de energetische wereld en de natuurwetten

De eerste stappen zetten in leven vanuit je oorsprong. Met vreugde, eenvoud ,rust en helderheid als gevolg.

De energietraining die ik bij Kyra volgde, voelde voor mij heel fijn, omdat Kyra buiten de lijntjes kleurt. Ja, uit je comfortzone. Ja, opschudding. Maar ook in een veilige omgeving en in een groepsproces. Als je het hele proces durft te vertrouwen, durft te voelen, dan gebeuren er wonderlijke dingen. Voor mij is er een hele nieuwe wereld open gegaan: wow!

Carmen

Kyra is een heel bijzonder persoon, die haar werk met enorm veel liefde, zorg en aandacht uitvoert. Een training bij haar volgen, of een 1-op-1 sessie bij haar boeken kan niet anders dan een verrijking zijn, en is een cadeau aan jezelf! Van harte aanbevolen.

Lauri

Kyra was zoals altijd puur, integer, onomwonden, compassie- en liefdevol in haar begeleiding. Ze kwam met een plan en planning maar liet altijd genoeg ruimte aan de groep om deze naar eigen inzicht en behoeftes in te vullen. Het voelde georganiseerd en tegelijkertijd heerlijk organisch aan. Daarbij begeleidt Kyra alsof ze zonder oordeel je zijn/kunnen op waarde schat, terwijl ze je ook onverbloemd terecht het zetje geeft om door te pakken wanneer je dat nodig hebt, fijn! Tenslotte is het heel fijn dat bij Kyra alles bespreekbaar is en dat ze een bepaalde onbevangenheid weet neer te zetten die aanstekelijk werkt.

Suzanne

Inhoud

De Basis

We starten met de gronding. Hoe kan je werkelijk krachtig aarden en de diepere ruimtes daarbinnen openen. Daarnaast leggen we een krachtige basis in energieverdeling van je energetische lichaam en het creëren van het (energetische) lichaamsbewustzijn.

Veilige bedding

Het hart laat ons de warmte, de liefde en de geborgenheid voelen die zo belangrijk zijn om te kunnen ontvouwen en opbloeien in het leven. In deze module onderzoeken we de liefde in onszelf en om ons heen op micro en macro niveau door o.a. via verschillende energetische systemen en structuren die met het hart of de liefde te maken hebben te ervaren, te verruimen of te helen.

Mens worden

De meest spritiuele reis is het aardse leven en zelf aards worden. Om vervolgens vanuit hier met een volledig bezielde belichaming je ziel te uiten. Hoe komen spiritualiteit en mens zijn samen, en wanneer werkt het elkaar tegen? En hoe vind je jouw eigen vorm hierin?

Verbinden met God/Spirit/de Bron

Hier komen misschien wel de grootste vragen aan bod, zoals: "Hoe werkt een blauwdruk?" "Wat is de rol van God?" "En wat is jouw eigen rol? En hoe verhoud alles zich tot elkaar?" "Hoe ga ik een relatie aan met God/Spirit/de Bron?". Aan de hand van voorbeelden, heldere uitleg en meditaties kan je bewustzijn zich verruimen om zo jouw eigen plaats en rol in te nemen.

De kracht van het 'niets' zijn

In deze laatste module zetten we de puntjes op de i en gaan we in op het misschien wel meest spirituele onderdeel - namelijk het 'niets' zijn. In deze vorm kan je werkelijke vrijheid en eenheid ervaren. We gaan in op waarom dit onderdeel zo transformerend en belangrijk is en hoe je dit doet.

Ik voelde dat deze training iets voor mij zou betekenen. En wat een reis! Het is alsof de bal is gaan rollen. Ik heb mijn weg gevonden in meditatie. Mijn weg in ontwikkeling. In de een op een sessie voelde ik me zo gezien. En heb ik zeker een groot trauma aangeraakt. Ook al weet ik nu dat ik niet alles gehoord hebt wat je wilde zeggen. Misschien was er nog geen ruimte. Naderhand voelde ik me zo licht als toen ik kind was. Ik voelde de zon door mij schijnen. Zo licht en zo vrolijk. En nog steeds lijken er steeds meer lichtjes aan te gaan.

Hiske

In de Energietraining was niet alleen wát er wordt behandeld heel waardevol, maar ook de manier waarop! Kyra reikt oefeningen, structuren en kennis aan, maar nodigt je tegelijkertijd uit deze echt op je eigen, authentieke manier te verkennen en in te zetten. Door Kyra haar eerlijke / confronterende en oordeelloze begeleiding werd ik uitgenodigd in mijn persoonlijke (en daarmee professionele) ontwikkeling, ben ik steviger gaan staan, heb ik nieuwe mogelijkheden in mijn werk verkend, is mijn bewustzijn rondom energie vergroot en heb ik een scala aan oefeningen waar ik altijd op terug kan grijpen. Heel veel dank

Ista

Ik heb mezelf echt zien en voelen groeien, het beoefenen van energie op verschillende manier individueel en met de groep was een enorme openbaring en hierin zag je de groep echt wekelijks een groei doormaken met elkaar. Er is veel ruimte voor het delen van je eigen ervaringen en aandachtspunten, dit maakt het heel vertrouwd en ook leerzaam. En hiermee krijg je ook echt de mogelijkheid om jezelf te verruimen in je bewustzijn. Ik gebruik de dingen die ik geleerd heb uit de training nog dagelijks, het is echt een mooie investering en cadeau aan jezelf.

Stephanie

Kyra Vollebergh healer healing reading Amsterdam energiewerk mediteren amsterdam blauwdruk transformatie coach FramedbyFran

Over Mij

Ik ben hier om jou te helpen om vanuit je werkelijke zijn te leven. Om je in lijn te laten staan met je oorsprong of blauwdruk. Zodat jij vanuit jouw volledige kracht en potentie kan leven, werken en zijn. Om terug naar de eenvoud en helderheid te gaan, diep verbonden met jezelf en God of de Bron.

 

Helend, liefdevol, helder, eerlijk en confronterend, no-nonsense, aards,  en een grote glimlach zijn enkele woorden die mij en mijn werk in essentie omschrijven.

Begeleiding

5 Modules

Je ontvangt vijf verdiepende modules met activaties, krachtige oefeningen, en transformerende meditaties.

Live Online Groepssessie

Iedere 2 maanden is er een live online groepssessie waar je eenmalig aan mee kan doen. Het bestaat uit een Q&A én een begeleide meditatie waarbij ik bij iedereen meekijk om persoonlijke tips te geven voor het beter kunnen uitlijnen, waardoor transformaties gemakkelijker en sneller kunnen gaan.

Tijdens de gehele duur van de training krijg je persoonlijke begeleiding en is er ruimte voor vragen en extra (kleine) helingen

FAQ

Krijg ik individuele begeleiding? Alleen tijdens de eenmalige live online groepssessie kan je vragen stellen én ontvang je een begeleide meditatie waarbij ik bij iedereen meekijk om persoonlijke tips te geven voor het beter kunnen uitlijnen, waardoor transformaties gemakkelijker en sneller kunnen gaan. Tussendoor is het niet mogelijk om persoonlijke vragen te stellen.

Wanneer kan ik me aanmelden voor de online live sessie? Zodra je het programma hebt gekocht, kan je direct je aanmelden voor een live online groepssessie. Mijn advies zou zijn om pas mee te doen wanneer je (bijna) het hele programma hebt doorlopen.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma? Je hebt 1 jaar lang toegang tot alle modules inclusief meditaties. Je hebt eenmalig toegang tot de live online groepssessies.

Wanneer kan ik beginnen en zijn er deadlines? Je kan altijd op ieder moment starten. Na de aanmelding ontvang je direct een mail waardoor je bij de academy kan. Er zijn geen deadlines. Je kan het programma volledig op je eigen tempo doen (binnen max. 1 jaar).

Inschrijflijst energietraining

Heb je interesse in de energietraining?

Schrijf je dan hier in. Voordat de deuren open gaan voor het grote publiek, doe ik jou een speciaal aanbod!

In september 2023 zal een nieuwe energietraining starten!

Aanmelden Inschrijflijst

Super leuk dat je geinteresseerd bent! Je staat nu op de lijst en krijgt als eerste te horen wanneer de training gaat starten met de speciale prijs voor jou!

bottom of page